Kauhat

Erikokoiset ja eri materiaalien käsittelyyn soveltuvat kauhat kestävillä Volvon pikakiinnikkeillä helpottavat jätteen ja romun käsittelyä. Fincumetin varastosta on heti saatavilla kahta eri varastokokoa. Tarvittaessa kauhoja on tilattavissa myös mittojen mukaan.

Muut tuotteet

Romukauha

Keräilyastiat

Fincumetilta löydät mm. työmaalle soveltuvat keräilyastiat. Erikokoisia ja eri materiaaleille soveltuvia ekopisteastioita voidaan hyödyntää monipuolisesti kohteissa. Etulastaajakontit ovat kannella/ovella varustettu jäteastiatyyppisiä ratkaisuja.

Keräilyastiat

Vinopää

Muut tuotteet

Lastuastia

Muut tuotteet

Kipperi

Etulastaajakontit ja combikontit

Etulastaajakontit ja combikontit ovat monikäyttöisiä jätesäiliöitä, jotka helpon tyhjennettävyyden ansiosta soveltuvat monenlaisiin isoa säiliökapasiteettia vaativiin paikkoihin. Molempia tuotteita on saatavilla kolmessa eri koossa asiakkaan tarpeen mukaan.

Vaihtolavakiskot

Meiltä voit ostaa myös vaihtolavakiskot, vaihtolavanrungon etupäällä, sekä konttilukolliset vaihtolavakiskot tuotteisiisi erikseen. Kaikkia tuotteita on varastossa heti saatavilla.

Varusteet ja varaosat

Varastostamme löytyy lavoihin ja kontteihin tarvittavia varaosia. Esimerkiksi lasku- ja kiskorullia, koukkuetupäitä ja vaihtolavakiskoja löytyy toimitukseen nopeasti. Korkeatasoiset vaihtolavarungot ja lavarungot pitävät kuorman kasassa.

Muut tuotteet

Irtokansi

Muut tuotteet

Koukut