-
vuokrakontti

Tilaa korkealaatuinen vuokrakontti vaivattomasti verkosta

Tilaa korkealaatuinen vuokrakontti vaivattomasti verkosta

Fincumet Container Oy tarjoaa kontinvuokraukseen sujuvan ratkaisun digitaalisen kontinvuokraus.fi-palvelun kautta. Palvelu mahdollistaa ympärivuorokautisen vuokrakonttien tilauksen, myös vaikkapa viikonloppuna tai myöhään illalla.

Kontinvuokraus.fi palvelee 24/7

Kontinvuokraus.fi tarjoaa uudenlaisen, digitaalisen ratkaisun konttien vuokraukseen. Palvelu on täysin automatisoitu ja aina avoinna, joten vuokrakontteja voi tilata koska vain. Kontit vuokrataan ja toimitetaan kaikkialle Suomeen, mutta ne voidaan myös noutaa varastolta.

Palvelu on selkeä ja helppokäyttöinen, ja kontin vuokraus on vaivatonta. Asiakas valitsee palvelusta konttien tyypin, niiden lukumäärän sekä vuokra-ajan, ja palvelu laskee tarjouksen välittömästi. Tarvittaessa se laskee myös kuljetuskustannukset lähimmältä varastolta (Helsinki, Parkano, Jyväskylä), annettujen osoitetietojen mukaan.

Koko tilaus hoituu vain muutamassa minuutissa

Fincumet Containerin vuokrauspalvelun konsepti on täysin ainutlaatuinen. Yksikään muu palveluntarjoaja ja palvelumalli ei tarjoa näin helppoa kontinvuokrausta. Tilaus on helppo ja selkeä tehdä: kun tiedät mitä haluat ja milloin, voit tehdä tilauksen hetkessä.

Tilauksen teko etenee verkkopalvelussa näin:

1. Valitse haluamasi kontit, niiden lukumäärä sekä vuokra-aika.
2. Siirry tarjouspyyntöön ja täytä yhteystietosi. Ilmoita mahdollinen kuljetustarpeesi sekä toimitusosoite, mikäli se on eriävä antamistasi yhteystiedoista.
3. Lähetä tarjouspyyntö.
4. Tarjouspyyntö ilmestyy samalla sekunnilla sähköpostiisi.
5. Mikäli olet tyytyväinen tarjoukseen, tee tilaus suoraan tarjoussähköpostin ”tilaa”-linkin kautta.
6. Siirry tilaukseen, anna laskutustietosi ja tilaus on valmis!

Ainutlaatuisella vuokrauspalvelulla on jo useita tyytyväisiä asiakkaita

Hieman yli vuoden ajan toiminut Kontinvuokraus.fi-palvelu on osoittautunut menestykseksi. Se on saanut runsaasti hyvää palautetta helppoudestaan, nopeudestaan ja edullisuudestaan, ja sen kautta on vuokrattu jo noin 300 konttia.

Kontinvuokrauspalvelu on kehitetty Fincumet- konsernin digitalisoitumisen myötä. Se tarjoaa markkinoiden ainoan väliaikaisen ja toimivan ratkaisun kontinvuokraukseen. Kontit toimivat esimerkiksi määräaikaisten projektien varastoina, tai kuljetustarpeiden kausivaihtelun tasaamisessa.

Ensiluokkainen laatu ja ketteryys ovat onnistuneen palvelun perusta

Kontinvuokrauspalvelu on täysin automatisoitu ja siksi kaikki on nopeaa ja välitöntä. Fincumet Containerin palveluun sisältyy kuitenkin ketteryyden lisäksi aina ensiluokkainen laatu. Kontit ovat erinomaisessa kunnossa ja ovatkin saaneet hyvää palautetta sekä laadusta että toimivuudesta, myös vaativissa olosuhteissa.

Tutustu kontinvuokraus-fi-palveluun ja testaa itse!